Contact Yellow Temple.

Home / contact

Yellow Temple - Gijs Tempel - contact
CONTACT MET MIJ

Kom in contact.

Websites naar een hoger niveau tillen is wat ik doe! Denk aan geoptimaliseerde prestaties, beveiliging en functionaliteiten ontwikkelen. Elke website is uniek en brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee. Deze uitdagingen geven mij energie!

KvK

81760191

Mail mij

info@yellowtemple.com

EXTRA INFROMATIE NODIG?

Veelgestelde vragen

Als je mij een bericht achterlaat, krijg je binnen 24-48 uur reactie.

Ja, zeker! Als WordPress specialist doe ik meer dan alleen onderhoud. Zo kun je mij ook vragen voor maatwerk oplossingen voor je WordPress website die handgemaakt moeten worden ontwikkeld.

Dat kan zeker! Je hoeft niet een abonnement bij mij te hebben om mijn hulp in te roepen. Stuur me gewoon een bericht en laten we samen even kijken wat je nodig hebt. Als WordPress specialist help ik je graag!

Daarnaast kun je mijn diensten zoals beveiliging of snelheidsoptimalisatie gewoon apart aanvragen.

Ik maak ook WordPress websites en webshops. Alleen heb ik er voor gekozen om aan maar 1 project (website) per keer te werken.

Ik wil graag de hoogst mogelijke kwaliteit bieden en dat is ook de reden waarom ik maar aan 1 project tegelijk werk!

Tot slot denk ik dat ik met mijn uitgebreide kennis en kunnen meer kan betekenen op het gebied van optimalisatie en onderhoud.

Wil je weten of ik plek voor het ontwikkelen van een WordPress website? Stuur mij een berichtje ;-)

De onderhoudspakketten zijn zo gemaakt dat je alleen betaalt voor wat je echt nodig hebt. Dingen zoals veranderingen aan hoe je website eruit ziet, het toevoegen van nieuwe functies, of problemen die ontstaan omdat je zelf iets aan de website hebt veranderd, zijn niet inbegrepen. Deze diensten zijn extra en kan ik ook voor je doen, laat het mij even weten.

De verschillende onderhoudspakketten bieden verschillende diensten. Je kunt bovenaan deze pagina kijken wat de verschillen zijn tussen de pakketten. Het Premium onderhoudspakket heeft de meeste diensten. Het Basis onderhoudspakket heeft alleen de meest noodzakelijke dingen.

Je zit niet lang vast aan het WordPress onderhoudscontract. Ik werk met contracten die elke maand vernieuwd worden. Dat betekent dat je elk moment kunt stoppen als je dat wilt. Je zit dus niet vast aan een lang contract. Het is makkelijk en flexibel, helemaal aan te passen aan wat jij nodig hebt.

Contactgegevens